Vyhledávání

Kontakt

Klub přátel KKD, o.s.
Sídlo:
Knihovna Karla Dvořáčka
Nádražní 4
682 01 Vyškov

517 324 547

Setkání s Pavlem Čechem

24.11.2017 14:23

V úterý 5. prosince 2017 se můžete těšit na dvě setkání s malířem, autorem komiksů, ilustrátorem a tvůrcem autorských knih Pavlem Čechem.

Pavel Čech se orientuje především na čtenáře předškolního a mladšího školního věku. Je autorem obrázkových pohádkových knih, které sám ilustruje. Jako autor komiksů od roku 2002 spolupracuje s časopisem Aargh, pro který kreslí komiksy. Spolupracuje i s časopisy Stripburek a K9. Vydal řadu titulů, ve kterých dominují jeho inovativní ilustrace. Svými kresbami se podílel na tvorbě knihy např. Jana Skácela (Uspávanka s plavčíkem a velrybou) a Radka Malého (Listonoš vítr). Je autorem obálek děl Jiřího Kratochvila Noční tango nebo Brno nostalgické i ironické.

Pavel Čech se orientuje především na čtenáře předškolního a mladšího školního věku. Je autorem obrázkových pohádkových knih, které sám ilustruje. Jako autor komiksů od roku 2002 spolupracuje s časopisem Aargh, pro který kreslí komiksy. Spolupracuje i s časopisy Stripburek a K9. Vydal řadu titulů, ve kterých dominují jeho inovativní ilustrace. Svými kresbami se podílel na tvorbě knihy např. Jana Skácela (Uspávanka s plavčíkem a velrybou) a Radka Malého (Listonoš vítr). Je autorem obálek děl Jiřího Kratochvila Noční tango nebo Brno nostalgické i ironick

Ve 14 hodin zveme do T-klubu Knihovny Karla Dvořáčka ve Vyškově děti i jejich (pra)rodiče na besedu pořádanou v rámci Dne pro dětskou knihu (náhradní akce za z technických důvodů zrušený DDK v sobotu 25. 11. 2017). Vstup zdarma.

V 16.30 hodin se v sále KKD koná tradiční Literární čaj. Vstup pro členy Klubu zdarma, ostatní 50 Kč.

Autorské knihy Pavla Čecha i knihy jiných autorů jím ilustrované si můžete vypůjčit v naší knihovně.