Vyhledávání

Kontakt

Klub přátel KKD, o.s.
Sídlo:
Knihovna Karla Dvořáčka
Nádražní 4
682 01 Vyškov

517 324 547

Večer pod lampou s Michalem Čagánkem živě

17.02.2022 08:43

Slova mají magickou moc. Můžeme jejich prostřednictvím druhé udržovat ve strachu, nebo jimi můžeme navodit důvěru a klid. Přesně o to se snažím ve svých knihách a písních. Prostřednictvím inspirujícího příběhu, povzbudivých myšlenek a ticha za slovy provázím čtenáře jeho vlastní duší ze světa stresu do světa radosti."

Motto českého básníka a prozaika, autora aforismů, povídek, novel, románů, písní a pohádek Michala Čagánka, rodáka z nedalekého Slovácka, navodilo atmosféru prvního letošního Večera pod lampou, který tradičně v Knihovně Karla Dvořáčka pořádá spolek Klub přátel KKD. Návštěvníci si příjemně odpočinuli při čtených ukázkách z autorových básní i beletrie i u jeho vesměs optimistických písní. Samozřejmě došlo i na spisovatelovo soukromí, zdroje inspirací či neplánované cesty do zahraničí.

Měli jsme také příležitost slavnostně pokřtít Čagánkovu novou knihu Bůh jede na dovolenou, která je volným pokračováním Malé a Odloženého vesmíru, a vyšla na sklonku minulého roku. Kmotra, vedoucí Klubu přátel KKD Mgr. Libuše Procházková, popřála knize "šťasnou cestu" mezi čtenáře.

Videozáznam na Youtube

Stream z 5. 10. 2020

Web Michala Čagánka